vineri, 6 iulie 2007

Despre muzica

In general muzica este foarte veche,ea a aparut din trecutul indepartat,cu scopul de a incalzi sufletele oamenilor.Pe acele vremuri muzica nu era asa de complexa ca acum,cu tot felul de sonorizari,ci era simpla.Se batea cu palmele in anumite obiecte care dadeau o anumita noanta de muzica.De atunci si pana acum,muzica sa schimbat si sa impartit in mai multe feluri si genuri de muzica.Pornind de la muzica usoara pana la muzica destrabalata.
Muzica usoara este un gen de muzica,pe care il asculta,in mare, batranii, dar si anumiti oameni care nu alearga toata ziua cu treaba.
Muzica destrabalata(Rock) se impartea si ea in alte genuri.Rock-ul poate fi:Heavy metal,punk,rock-and-roll,etc.Heavy metal este cel mai destrabalat gen de rock care exista momentan.Cand vezi un om dand din cap ca nebunul ,iti poti da seama ca el asculva heavy metal,deoarece pe acest gen de muzica se danseaza din cap sau prin miscari bruste ale membrelor inferioare sau superioare.Rock-and-roll este acel gen de rock care nu necesita atata energie.Punk-ul este un gen de rock care alterneaza intre rock-and-roll si heavy metal.
Bine inteles ca in afara de muzcia usoara si rock mai sunt si alte genuri de muzica.Printre ele se numara si celabra manea.Manele sunt un gen de muzica care se asculta in general la patreceri.Acest gen de muzica este foarte dansant.
Dar mai este si muzica clasica.Un exemplu de cantaret de muzica clasica este bine cunoscutul Betoven.
House-ul este genul de muzica care acopera toate genurile de muzica si se poate dansa usor.Daca stai sa te gandesti ca la cluburi house-ul domina,in cartiere Rap-ul si Hip-Hop fac legea.
un articol scris de DjDan,toate drepturile de autor.

Niciun comentariu: