vineri, 6 iulie 2007

Windows Vista Business

Alegerea bună pentru compania dvs
Windows Vista Business este primul sistem de operare Windows special conceput pentru a veni în întâmpinarea necesităţilor companiilor mici. Puteţi eficientiza activitatea companiei dvs cu ajutorul interfeţei simple, îmbunătăţite, care vă permite să găsiţi imediat informaţiile de care aveţi nevoie, pe PC sau pe Web. Noile funcţionalităţi de securitate vă ajută să controlaţi şi să protejaţi informaţiile cheie, importante pentru afacerea dvs şi pe care se bazează încrederea clienţilor dvs.
În cazul companiilor în plină dezvoltare, noile instrumente de comunicare mobilă permit schimbul rapid de informaţii, în cadrul şi în afara biroului. Windows Vista Business vă ajută să pierdeţi mai puţin timp cu problemele legate de securitate, pentru a vă putea concentra asupra dezvoltării afacerii dvs. Windows Vista Business simplifică modul în care angajaţii se conectează la reţea şi le permite acestora să profite mai mult de infrastructura IT, atât în interiorul, cât şi exteriorul firmei. Pregătiţi-vă pentru viitor şi construiţi fundaţia IT de care are nevoie afacerea dvs.
Notă: Dacă aveţi un sistem cu procesor pe 64 de biţi, puteţi beneficia de caracteristicile sale superioare în această ediţie Windows Vista.

Niciun comentariu: