vineri, 6 iulie 2007

Windows Vista Home Basic

Ideal pentru necesităţile de lucru elementare
Windows Vista Home Basic este o ediţie de Windows destinată necesităţilor de lucru elementare. Dacă doriţi să utilizaţi PC-ul numai pentru activităţi elementare, cum ar fi navigarea pe Internet, corespondenţa sau vizualizarea fotografiilor, Windows Vista Home Basic este ediţia potrivită pentru dvs. Deşi nu oferă la fel de multe beneficii ca Windows Vista Home Premium, vă va permite să utilizaţi PC-ul într-un mod mai simplu şi mai sigur decât Windows XP.
Primul lucru pe care îl veţi observa la Windows Vista Home Basic este uşurinţa cu care veţi găsi programele şi fişierele pe care le căutaţi. Caracteristica de căutare instantanee în spaţiul de lucru caută în toate documentele, mesajele de poştă electronică, fotografiile şi fişierele dvs şi organizează rezultatele aşa cum vă doriţi. Când este asociată cu caracteristica de căutare pe Web încorporată în Windows Internet Explorer 7 din Windows Vista, vă permite să găsiţi mai rapid lucrurile de care aveţi nevoie şi să vă concentraţi, în schimb, asupra activităţilor importante.
Prin caracteristicile de apărare automată împotriva aplicaţiilor software şi site-urilor Web rău intenţionate, Windows Vista Home Basic vă va permite dvs şi întregii familii să utilizaţi computerul în siguranţă. În plus, părinţii pot utiliza instrumentele de control încorporate pentru a asigura utilizarea protejată şi adecvată a computerului de către copii.
Cu Windows Vista Home Basic este mai uşor ca niciodată să instalaţi un PC nou, deoarece dispune de caracteristici care permit transferul rapid al datelor şi setărilor de pe PC-ul vechi pe cel nou. Mai mult, datorită nivelului tehnologic ridicat, sistemul dvs va funcţiona la fel de bine şi va rămâne la fel de fiabil şi în viitor.
Altfel spus, Windows Vista Home Basic vă oferă exact instrumentele de care aveţi nevoie pentru a utiliza computerul acasă.
Notă: Dacă aveţi un sistem cu procesor pe 64 de biţi, puteţi beneficia de caracteristicile sale avansate cu această ediţie de Windows Vista.

Niciun comentariu: