vineri, 6 iulie 2007

Windows Vista Home Premium

Windows Vista Home Premium este ediţia care oferă o mai mare uşurinţă în utilizare, mai multă securitate şi funcţionalităţi de divertisment suplimentare pe PC-ul dvs, acasă sau în deplasare
Prezentare: ediţia preferată Windows pentru spaţiile de lucru de acasă şi pentru PC-urile mobile. Windows Vista Home Premium oferă productivitatea şi divertismentul de care aveţi nevoie de la PC-ul dvs acasă şi în călătorie. Include interfaţa Windows Media Center, care vă ajută să vă bucuraţi şi mai mult de fotografiile dvs digitale, de televiziune, filme şi muzică. În plus, veţi fi relaxaţi ştiind că PC-ul dvs are un întreg nivel nou de securitate şi fiabilitate. Cu toate acestea împreună, Windows Vista Home Premium redefineşte distracţia în utilizarea computerului la domiciliu.
Începe cu un design avansat, care face PC-ul dvs din ce în ce mai uşor de utilizat zilnic. Cu Windows Aero, veţi experimenta reflecţii dinamice, animaţii line, bare de meniuri transparente ca sticla şi posibilitatea de a comuta între ferestrele deschise într-un aspect nou, tridimensional. Capacităţile de căutare instantanee a spaţiului de lucru şi noile moduri de organizare a informaţiilor înseamnă că puteţi găsi şi utiliza instantaneu mesaje de poştă electronică, documente, fotografii, muzică şi alte informaţii dorite.
De asemenea, Windows Vista Home Premium vă ajută să păstraţi informaţiile personale, PC-ul şi experienţa familiei de utilizare a computerului mai sigure decât în versiunile anterioare ale Windows. De exemplu, Windows Internet Explorer 7 din Windows Vista include caracteristici de apărare automată împotriva software-ului rău intenţionat şi a site-urilor Web frauduloase, astfel încât puteţi utiliza PC-ul online cu încredere mai mare. De asemenea, Windows Vista Home Premium oferă posibilitatea de păstrare a copiilor de rezervă automate ale fişierelor dvs, cum ar fi fotografii digitale, muzică, filme documente şi alte fişiere valoroase, astfel încât să vă puteţi relaxa şi concentra pe lucrurile care vă preocupă cel mai mult. Iar prin utilizarea controalelor parentale încorporate, părinţii se pot asigura că utilizarea computerului de către copii este corespunzătoare şi mai sigură.
Iar distracţia? Un avantaj major în Windows Vista Home Premium este experienţa de divertisment digital îmbunătăţită spectaculos. Interfaţa Windows Media Center uşurează organizarea şi vă ajută să vă bucuraţi de fotografii, muzică, DVD-uri, emisiuni înregistrate şi filme la domiciliu. Bucuraţi-vă de divertisment pe PC sau chiar de emisiuni TV în sufragerie, cu un Xbox 360 conectat fără fir la PC
¹,². Windows Vista Home Premium uşurează inscripţionarea expunerilor de diapozitive foto şi a filmelor la domiciliu pe un DVD video de calitate profesională DVD, pe care prietenii şi familia îl pot viziona pe un player DVD sau pe PC oricând doresc. Combinat cu suportul imbatabil pentru jocuri şi muzică, Windows Vista Home Premium oferă o experienţă completă de divertisment la domiciliu.
Dacă vă doriţi un PC care să ţină pasul cu dvs când călătoriţi, veţi aprecia modul în care Windows Vista Home Premium vă ajută să obţineţi maximul de la PC-ul dvs mobil. Oferă gestionare simplificată a energiei, conectare mai uşoare la reţea fără fir şi modalităţi dinamice pentru sincronizarea cu dispozitivele care vă menţin conectat. Deoarece este incredibil de flexibil, puteţi chiar desena şi scrie manual pe un Tablet PC şi să aveţi parte de toată distracţia prin intermediul interfeţei Windows Media Center când călătoriţi, într-o cafenea sau în timp ce vă relaxaţi pe canapea. Utilizarea mobilă a computerului nu a mai cunoscut un astfel de precedent.
În final, Windows Vista Home Premium uşurează mai mult ca oricând configurarea şi menţinerea noului dvs PC. Există caracteristici noi care uşurează transferul tuturor datelor şi a setărilor de pe vechiul PC pe cel nou şi tehnologie care vă ajută să puneţi în funcţiune sistemul rapid şi fiabil.
Fie că vă verificaţi conturile, vă faceţi temele pe PC-ul mobil, vizionaţi acasă un film descărcat sau înregistrat sau partajaţi fotografiile favorite cu prietenii pe un DVD personalizat, experienţa este mult mai bună pe un PC pe care rulează Windows Vista Home Premium.
Notă: Dacă sistemul dvs dispune de un procesor pe 64 de biţi, puteţi beneficia de design-ul avansat din această ediţie a Windows Vista.

Niciun comentariu: